Redactie

>>>>Your Game News is op zoek naar nieuwe crewleden! Soliciteer nu!<<<<

Your Game News word mede mogelijk gemaakt door de crewleden die veel tijd steken in het bijhouden van de website. Allemaal zijn we fervente gamers maar zorgen we ook voor de dagelijkse voorziening van nieuws uit de game wereld. Bij deze een overzicht van alle crewleden:

DanielDaniel

Maak me wakker voor een potje FIFA, een dope RPG of een dikke shooter. Zorg er wel voor dat je een energy drink voor me meeneemt!

Voor me 5e verjaardag heb ik een SNES gekregen, sindsdien ben ik hopeloos addicted aan games... HELP!

Glenn PelupessyGlenn Pelupessy

Of het nu Halli Galli, Battlefield of Angry Birds is ik hou van gamen ;). Naast het op zeer hoge niveau gamen speur ik iedere dag het internet af op zoek naar het laatste game nieuws.

JerroldJerrold

Dagelijks ben ik bezig met het vergaren van informatie over de game industrie, een onuitputtelijke bron zeg ik zelf. Tevens ben ik ook niet vies om op z'n tijd een potje te knallen of mijn hersens te kraken met puzzel games.

LaurensLaurens

Ik hou al mijn hele leven van gamen. Je kan me wakker maken voor een potje FIFA of CoD. Daarnaast beuk ik er ook graag op los in UFC. Ik ben van alle markten thuis en dit is mijn motto: Een dag niet gegamed is een dag niet geleefd!

Nicky PelupessyNicky Pelupessy

Gaming is mijn passie. Al sinds vroeger verslaafd en nu zelfs bezig met de opleiding Game Design & Development. PC gaming all the way! En dan met name FPS.

Yorel CairoYorel Cairo

Ik ben naast Game fan, ook een regisseur acteur scenarist en schrijver. Verder hou ik gewoon van life en was het maar vaker als een game. One Piece rocks! sorry ja soms doe ik dat, maar anime is ook mijn ding, en games hoor 😛 Spiderman baby 😛
Check me ook op Facebook & Twitter
www.yorelcairo.com