The Smurfs & Co nu te spelen op Facebook!

Heb je nog geen Facebookaccount? Dan heb ik nu dé reden voor jou om er direct eentje aan te maken, want je kunt nu The Smurfs & Co via Facebook spelen!

The Smurfs & Co

The Smurfs & Co

The Smurfs & Co

Ubisoft maakt niet alleen dikke games voor o.a. de Playstation 3 en Xbox 360, maar ook voor social networks als Facebook. De laatste social game van Ubisoft is dus The Smurfs & Co, waarin je lekker je eigen smurfendorp kan maken.  Het is niet domweg een dorpje bouwen en je mede-smurf tevreden houden, want je hebt een belangrijke missie gekregen van Grote Smurf! Gargamel heeft namelijk ontdekt waar het smurfendorp is en het is jouw opdracht om alle speciale ingredienten te verzamelen voor het magische drankje dat ervoor zal zorgen dat de geheugen van Gargamel zal worden gewist.

The Smurfs & Co

The Smurfs & Co

The Smurfs & Co bevat de volgende features:
-Je eigen dorp bouwen
-Net als bij andere social games als CityVille en FarmVille moet je ook bij The Smurfs & Co oogsten, bouwen en meer inwoners krijgen.
-Uiteraard zullen beroemde smurfen als Smurfin, Bril Smurf, Klus Smurf etc allemaal in de game zitten.
-Je kan jouw facebookvrienden helpen om hun smurfdorp nog groter en beter te maken.
-Op dit moment is The Smurfs & Co nog een beta, maar in de loop van de tijd zal de game uiteraard verbetert worden en nieuwe features krijgen. De eerste grote update zal in september zijn.

Speel nu The Smurfs & Co via Facebook.

1 reactie

  1. J den held zegt:

    ik zou graag weer smurf en co wille spellen op facebook

Plaats een reactie

 

— required *

— required *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.